Testimonials

Top Clients Reviews

Veliki parking. Čiste i ugrejane svlačionice, kafić sa dobrom uslugom..

Vidak Pakovic
Lokalni vodič

Prva ljubav! Druga kuća! Treće poluvreme!.

Danijel Patafta
Lokalni vodič

Odličan teren za fudbal, sa veštačkom travom, drvenim bankinama i savršenim metalnim golovima. Svlačionice su nove, uredne, moderne i prostrane. Ima mnogo vazduha, što je veoma značajno i za pohvalu. Odmah pored je kafić, takođe veoma uredan i prostran, sa dobrom uslugom i pristojnim cenama. Preporuka za posetu i uživanje u rekreaciji..

Igor Markovic
Lokalni vodič

Odličan sportsko-rekreativni centar sa lepim barom i ljubaznim osobljem. Odlična teretana u punoj veličini i fudbalski teren sa veštačkom travom dovoljno veliki za 5+1. Objekti su uvek čisti i tuševi sa toplom vodom..

Bojan Milenkov
Lokalni vodič

Leave your Review

Maecenas est dui, commodo a rutrum eget, interdum vel lorem. Aliquam euismod dapibus turpis, vitae placerat purus vestibulum non. Pellentesque ut nisi viverra, dictum nisi sed.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.

What our clients say

Veliki parking. Čiste i ugrejane svlačionice, kafić sa dobrom uslugom.

Vidak Pakovic
Lokalni vodič

Prva ljubav! Druga kuća! Treće poluvreme!

Danijel Patafta
Lokalni vodič

Odličan teren za fudbal, sa veštačkom travom, drvenim bankinama i savršenim metalnim golovima. Svlačionice su nove, uredne, moderne i prostrane. Ima mnogo vazduha, što je veoma značajno i za pohvalu. Odmah pored je kafić, takođe veoma uredan i prostran, sa dobrom uslugom i pristojnim cenama. Preporuka za posetu i uživanje u rekreaciji.

Igor Markovic
Lokalni vodič

Odličan sportsko-rekreativni centar sa lepim barom i ljubaznim osobljem. Odlična teretana u punoj veličini i fudbalski teren sa veštačkom travom dovoljno veliki za 5+1. Objekti su uvek čisti i tuševi sa toplom vodom.

Bojan Milenkov
Lokalni vodič
GO TOP